Korvaavat tuotteet

Verkkokaupassa tuotteen kohdalla näkyvä varastotieto on arvio tuotteen saatavuudesta. Varmemman tiedon saa olemalla yhteydessä tavarataloon tai verkkokaupan asiakaspalveluun. Jos jokin asiakkaan tilaamista tuotteista on poistunut tai loppunut Bilteman valikoimasta, lähetetään mahdollisuuksien mukaan samanarvoinen korvaava tuote loppuneen tilalle. Asiakkaalla on täysi palautusoikeus, mikäli tämä on ratkaisuun tyytymätön.

Jos jokin tuote on tilapäisesti loppu, kannattaa asiakkaan tilata se uudestaan seuraavan tilauksensa yhteydessä. Biltemalla ei ole jälkitoimitusmahdollisuutta johtuen toimialan erityispiirteistä (esim. auton varaosat).

Joskus Bilteman kuvastossa olevien tuotteiden suosio voi ylittää ennakkoarviot, tavarantoimittaja ei pysty toimittamaan tuotteitaan sovittuna ajankohtana tai uutuustuote ei läpäise Bilteman laatuvaatimuksia. Lisäksi osa tuotteista toimitetaan ns. toimitusmyyntinä, jolloin toimitusaika n. 2 viikkoa. Mikäli jostain edellä mainitusta syystä asiakas jää ilman tilamaansa tuotetta tai hänen tilauksensa toimitus viivästyy, ilmoitetaan siitä asiakkaalle etukäteen. Puhelimitse tehdyissä tilauksissa tuotteiden varastotilanne varmistuu saman tien.