Minun Biltema – kaikki mitä sinun tarvitsee tietää

Tervetuloa Minun Biltemaan! Nyt Biltemassa asioiminen on entistäkin helpompaa ja mukavampaa. Saat valikoituja kampanjatuotteita tarjoushintaan ja pääset tarkastelemaan tallentamiasi ostoslistoja ja sähköisiä kuitteja tekemistäsi ostoksista.  Minun Biltemaan liittyminen on täysin ilmaista, eikä se sido sinua mihinkään.

Tarjoukset

Tarjoamme Minun Biltemaan liittyneille 10 % alennuksen valikoiduista kampanjatuotteista. Alennuksen saa näyttämällä alennuskoodin esimerkiksi matkapuhelimen näytöltä kassalla ennen ostosten maksamista. Löydät alennuskoodin omilta Minun Biltema -sivuiltasi klikkaamalla kohtaa ”Näytä alennuskoodi”.

Ostoslistat

Kun olet kirjautunut sisään Minun Biltemaan, voit tehdä ja tallentaa ostoslistoja, joita voit hyödyntää helposti aina asioidessasi Biltemassa.

Saat luotua ostoslistan, vaikka et kirjautuisi sisään, mutta mikäli haluat tallentaa sen tai tehdä useita ostoslistoja esimerkiksi erilaisia remonttiprojekteja varten, sisäänkirjautuminen vaaditaan.

Sähköiset kuitit

Minun Biltemassa näet myös kuitit ostoksistasi sähköisessä muodossa. Sähköisten kuittiratkaisujen toimittajana toimii Storebox, ja palvelun käyttöön ottaminen on helppoa ja täysin ilmaista.

Kun olet rekisteröitynyt Storeboxiin ja liittänyt sinne yhden tai useamman maksukortin, voit tarkastella sähköisiä kuitteja Biltemassa tekemistä ostoksistasi.

Näin näet aina ostokuittisi ja voit hyödyntää niitä esimerkiksi, kun haluat palauttaa tai vaihtaa ostamasi tuotteen.

Lue lisätietoa Storeboxista.