Alennettu hinta
1145
15,27 / L
Aiempi hinta 2290

Litonet-geeli

Tuotenro. 36-795
Ominaisuudet:
Laattojen, keraamisten laattojen, lasimosaiikin, kiillottamattoman luonnonkiven, tiilien ja terrakotan puhdistamiseen. Soveltuu ohentamattomana erittäin hyvin kerrostumien poistamiseen epoksilaastista ja tahrojen poistamiseen tummasta sementtilaastipinnasta.

Käyttäminen:
Suihkuta Litonet-geeliä pinnalle, levitä rätillä ja anna vaikuttaa 15–30 minuuttia. Työstä pintaa, pyyhi aine pois sienellä ja huuhtele vedellä perusteellisesti. Kuivaa puhtaalla rätillä. Älä anna huuhteluveden kuivua kiinni pintaan. Muutoin voi aiheutua kalkkiläiskiä.

HUOMIO!
Ei sovellu marmorille tai muille kalkkipitoisia kiillotetuille materiaaleille. Muutoin niiden kiilto voi hävitä. Jos olet epävarma, kokeile ainetta piiloon jäävään paikkaan. Suojaa ovet, ikkunat ja muut pinnat, jotka voivat joutua kosketuksiin aineen kanssa. Käytä suojalaseja ja suojakäsineitä.

Kulutus:
0,75 l riittää noin 15–20 m²:lle.
Sisältää epäionisia tensidejä (< 5 %).
Varoitus
Ärsyttää voimakkaasti silmiä.
Näytä varoitusmerkit
Hävitä sisältö/pakkaus on toimitettava jäteasemalle. Jos silmä-ärsytys jatkuu: Hakeudu lääkäriin. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista mahdolliset piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. Käytä suojakäsineitä/suojavaatetusta/silmiensuojainta/kasvonsuojainta. Pese kädet huolellisesti käsittelyn jälkeen. Lue merkinnät ennen käyttöä. Säilytä lasten ulottumattomissa. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti.