Biltema Hyvinkää on avattu – tunnelmia avajaisista

Biltema Hyvinkää on avattu – tunnelmia avajaisista

Keväinen keli oli saanut ihmiset liikkeelle ja Bilteman Hyvinkään-tavaratalon avajaisiin tänä aamuna. Ensimmäiset kertoivat olleensa odottamassa tavaratalon ulkopuolella heti aamuviiden jälkeen, ja jo puoli kahdeksalta parkkipaikan läpi kulki pitkä jono, jossa oli iloinen ja odottavainen tunnelma. Jonottajille tarjottiin kahvia, ja Bilteman Hodari-maskotti oli myös paikalla pitämässä tunnelmaa yllä.

Hiukan ennen aamukahdeksaa Hyvinkään kaupunginjohtaja Johanna Luukkonen lausui tervehdyksensä ja toivotti Bilteman lämpimästi tervetulleeksi Hyvinkäälle, ja sen jälkeen puolestaan Bilteman markkinointipäällikkö Joonas Leinonen piti juhlapuheen ja toivotti kaikki tervetulleeksi. Paikalla oli myös Hyvinkään kaupungin elinkeinopäällikkö Jyrki Käki. Kun Biltema Suomen maajohtaja Mikael Sellén oli leikannut nauhan yhdessä Johanna Luukkosen kanssa, asiakkaat päästettiin sisään uutuuttaan kiiltävään ja avaraan myymälään. Biltema Hyvinkään henkilökunta otti heidät vastaan asiaankuuluvasti kunniakujassa taputtaen.

101243

Avajaisnauhan leikkaus - Mikael Sellén ja Johanna Luukkonen leikkasivat avajaisnauhan.

Aikainen jonotus palkittiin, sillä tavaratalon ensimmäiset asiakkaat saivat Biltema-lahjakortit ja sisällä myymälässä tarjottiin kakkua ja kahvia. Moni hakeutui myös hypistelemään muun muassa avajaistarjoustuotteita ja tekemään hyviä löytöjä.

101238

Lahjakortit jaettiin sadalle ensimmäiselle asiakkaalle - Ensimmäiset jonottajat saapuivat jo aamuviiden jälkeen.

Hyvinkäälle avattu myymälä on järjestyksessään Suomen 19. ja neljäs uuden konseptin mukaan rakennettu tavaratalo, jossa on valoisuutta ja tilan tuntua. Sen ansiosta tungosta ei päässyt syntymään, vaikka tavaratalossa oli samanaikaisesti useita satoja ihmisiä.

Tämänhetkisen suunnitelman mukaan Biltema avaa myymälän Kemiin vielä loppuvuodesta, ja talvella 2025 on puolestaan Porvoon tavaratalon vuoro avata ovensa. Ensi vuonna on tarkoitus avata Porvoon lisäksi vielä 3–4 uutta myymälää, ja samalla aletaan myös remontoida ja laajentaa osaa vanhoista myymälöistä.