Uusia Biltema-tavarataloja tulossa lisää – kahden uuden myymälän urakkasopimukset allekirjoitettu

Uusia Biltema-tavarataloja tulossa lisää – kahden uuden myymälän urakkasopimukset allekirjoitettu

Biltema Real Estate Finland on allekirjoittanut KVR-urakkasopimukset jälleen Astora-Rakennus Oy:n ja Steelmont AS:n kanssa uusista Biltema-tavarataloista. Ne avataan Kouvolaan ja Porvooseen keväällä 2025.

Biltema Real Estate Finlandin kiinteistöpäällikkö Ronny Haglundin mukaan kaikissa Biltema-hankkeissa on oltava optimaalinen hinta-laatusuhde. Hän kertoo, että Bilteman pyrkimyksenä on jatkuvasti löytää tapoja, joilla hankkeet voidaan toteuttaa mahdollisimman taloudellisesti, tinkimättä kuitenkaan laadusta tai Bilteman vahvoista periaatteista.

– Vaadimme urakoitsijoiltamme joustavuutta sekä avointa ja selkeää kommunikaatiota koko hankkeen ajan. Osapuolten välisen vuorovaikutuksen on oltava tehokasta. Tavoitteenamme on löytää järkevin tapa hankkeen toteuttamiseen ja saavuttaa haluamamme tulos mahdollisimman vähällä vaivalla, Haglund kuvailee.

98863

Kuvassa - Biltema Real Estate Finlandin kiinteistöpäällikkö Ronny Haglund (vas.) ja Astora-Rakennus Oy:n toimitusjohtaja Mika Rajamäki.

Hänen mukaansa yhteistyö Astora-Rakennuksen sekä Steelmontin kanssa on osoittautunut sujuvaksi ja toimivaksi jo aiemmissa projekteissa. Astora-Rakennus tulee huolehtimaan Kouvolan-tavaratalon ja Steelmont puolestaan Porvoon rakentamisesta, ja kyseessä on molemmille kolmas Biltema-hanke. Kouvolan kauppakeskus Veturin viereen sekä Porvoon Kuninkaanporttiin nousevien yli 7 500-neliöisten myymälöiden avajaiset on suunniteltu pidettäväksi kevään 2025 aikana.

98850

Kuvassa - Biltema Real Estate Finlandin kiinteistöpäällikkö Ronny Haglund (vas.) ja Steelmont AS:n maajohtaja Jukka Hirviniemi.

Bilteman konseptiin sisältyy myös Biltema Café -kahvila, jossa asiakkaat voivat nauttia edullisista antimista. Biltema Suomi Oy:n maajohtaja Mikael Sellén nostaa esille esimerkiksi euron maksavat pullakahvit ja hodarit. Kahvilan valikoimaa laajennetaan kaiken aikaa, ja viimeisimpänä sen tarjontaan on lisätty ruokaisa seitsemän lihapullan, muusin ja lisukkeiden sisältävä annos.

– Lihapulla-annoksen saa meillä viikon jokaisena päivänä 4,50 eurolla, Sellén kehaisee.

98860

Biltema Café - Lihapullat ja muusi on Biltema Cafén uusimpia tulokkaita.