Biltema Foundation

Olemme iloisia voidessamme jakaa kanssasi uusimmat uutiset Biltema-säätiön tukemista projekteista! Saat sivuilta www.biltemafoundation.org lisätietoa projekteista ja säätiöstä.

Hätäapu

MSF & Pelastakaa Lapset: Syyrian kriisi

Biltema-säätiö lahjoitti yhteensä 1 miljoonaa CHF MSF:lle ja Pelastakaa Lapset järjestölle kiireelliseen hätäapuun Syyrian pakolaisille.

Pelastakaa Lapset ja Lääkärit ilman rajoja tarjoavat molemmat terveydenhoitoa, ruokaa ja suojaa Syyrian, Libanonin, Irakin ja muiden maiden pakolaisille, joita Lähi-idän kriisi on koskettanut.

SafePoint LifeSaver-projekti

Egyptin projekti

Tämä projekti on uusi jännittävä mahdollisuus SafePoint Trustille olla mukana rakentamassa ja johtamassa ensimmäistä kansallista yleistä turvallisuutta edistävää kampanjaa, joka toteutetaan Egyptissä maineikkaan ja edistyksellisen 57357-sairaalan kanssa.

Kampanjan tavoitteena on saada 90 % Egyptin väestöstä tietoisiksi 12 kuukauden aikana – ja hyödyntää onnistunutta kampanjaa, jotta koko kansa saadaan valveutuneeksi.

Kampanjatiimi kerää varoja, joiden avulla jaetaan tietoa kaikissa medioissa (mukaan lukien sosiaalinen ja digitaalinen media sekä radio). Tarkoituksena on varmistaa, että kaikki egyptiläiset ymmärtävät, kuinka tärkeää on vaatia terveydenhoitohenkilöstöltä/lääkäriltä ainoastaan auto-disable ruiskuja.

Biltema Foundation toimii kampanjan pääsponsorina ja Marc Koska LifeSaver-kampanjan edustajana. Me tuemme hänen esiintymistään mediassa, jotta hän levittäisi LifeSaver-sanomaa koko Egyptiin, ja autamme häntä edelleen levittämään tietoa muihin Afrikan maihin ja Arabimaihin.

Scandinavian Children’s Mission järjestö: Hills Of Grace

Multiplier farm

Filippiinien Taclobanissa toimiva Scandinavian Children’s Mission -järjestö on tehnyt sopimuksen kaupunginhallituksen kanssa uuden pitkäaikaisprojektin toteuttamisesta. Tämän Biltema-säätiön tukeman, projektin nimi on Multiplier Farm.

Tilalla tehdään parhaillaan valmisteluita laadukkaiden, maitoa ja lopuksi lihaa tuottavien, vuohien kasvatuksen käynnistämiseksi vuoden loppuun mennessä. Vuohet lähtevät tilalta hirmumyrsky Haiyanista kärsineille perheille.

Projekti on jo lähtenyt hyvin liikkeelle, kun välttämättömät rakennustyöt on käynnistetty. SCM:n ostaman Training Centerin remontti on valmis. Parhaillaan rakennetaan kastelujärjestelmää 10 000 puulle ja pensaalle, jotka tuottavat ruokaa Multiplier Farmille.