Valittu tavaratalo

Kiinnitystarvikkeet

Ruostumanton haponkestävä teräs, A4
Ruostumatonta haponkestävää terästä käytetään erittäin syövyttävissä sisä- ja ulko-olosuhteissa, joissa kosteutta kondensoituu runsaasti. Korroosioluokka: C5.

Ruostumaton teräs A2
Ruostumaton teräs eli krominikkeliteräs syöpyy paljon hitaammin kuin tavallinen hiiliteräs, ja se soveltuu kohtalaisesti tai voimakkaasti syövyttäviin sisä- ja ulkoolosuhteisiin. Ruostumatonta terästä suositaan kiinnityksissä silloin, kun materiaali voi vaurioittaa hiiliteräsruuvien kuumagalvanointia tai pintakäsittelyä. Korroosioluokka: C3-C4.

Ruspert/Magsho
Karkaistu hiiliteräs, johon muodostetaan modernissa pintakäsittelyprosessissa erittäin hyvin suolavettä, kaasua, lämpöä jne. kestävä pintakerros. Koko prosessi on kuumasinkitystä ympäristöystävällisempi, ja lisäksi se suojaa pinnan paremmin. Korroosioluokka C4.

Kuumasinkitty
Kuumasinkitys suojaa korroosiolta paremmin kuin kiiltosinkitys. Teräs kastetaan kuumennettuun sinkkiin, ja näin muodostuva paksu pintakerros kestää voimakkaasti syövyttäviä ulkoolosuhteita. Korroosioluokka C3-C4.

Kiiltosinkitty
Kiilto- eli sähkösinkityksessä pintaan levitetään ohut kerros sinkkiä tai sinkkiseosta, antaa perussuojan korroosiota vastaan. Kiiltosinkittyjä ruuveja käytetään pääasiassa sisällä, mutta ne soveltuvat myös suojaisiin ulko-olosuhteisiin. Korroosioluokka: C1-C2.

© Biltema Suomi Oy 2017

Kerro mielipiteesi

 *
 
 
 Haluan että minuun otetaan yhteyttä.
Meille on tärkeää saada näkemyksiä ja ehdotuksia asiakkailtamme, jotta voimme kehittää palveluamme ja tulla paremmiksi.